Als u kunt inloggen, opent u Instellingen → Account & profiel → Account verwijderen en bevestigt u de permanente verwijdering.
Kunt u de App niet gebruiken, mail ons dan en vermeld het geregistreerde e-mailadres van het account, ook een eventueel Apple-relayadres. U hoeft de App niet opnieuw te installeren.
Stuur uw wachtwoord, identiteitsdocumenten of gezondheidsdossiers niet mee.
We sturen een verificatiebericht naar dat geregistreerde adres om het eigendom van het account te bevestigen. We verwijderen geen account waarvan het eigendom niet kan worden geverifieerd. Geverifieerde verzoeken verwerken we zo snel als redelijkerwijs mogelijk en we mailen u zodra de verwijdering is voltooid of als aanvullende verificatie nodig is.
Een verzoek tot accountverwijdering e-mailenAls u uw account verwijdert, worden het account en de gegevens waarvan het eigenaar is permanent uit onze actieve database en actieve opslag verwijderd. Dit omvat ledenprofielen, gezondheids- en onkostengegevens, geüploade bestanden, medische beeldvorming, feedback en bijlagen, avatars en accountgebonden gebruiksgegevens.
In de App kunt u afzonderlijke ledenprofielen, documenten en medische beeldvorming die u beheert verwijderen zonder uw account te verwijderen.
Gegevens die al zijn gesynchroniseerd met een profiel dat door een ander account wordt beheerd, blijven onder het beheer van die profielbeheerder. Beperkte beveiligings-, crash- en operationele logboeken kunnen tijdelijk worden bewaard wanneer dat nodig is voor beveiliging, fraudepreventie of wettelijke verplichtingen. Logboeken die wij beheren worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn; logboeken van dienstverleners zijn onderworpen aan toepasselijke bewaar- en verwijderingscontroles. Beperkte restkopieën in systeem- of providerback-ups worden, indien aanwezig, alleen gebruikt voor noodherstel, zijn niet beschikbaar voor routinematige producttoegang en blijven bestaan totdat ze volgens de toepasselijke levenscyclus worden overschreven of buiten gebruik gesteld. Verwijderingsverplichtingen blijven na een herstel van toepassing. Om te voorkomen dat een oude JWT of achtergrondtaak verwijderde opslag opnieuw aanmaakt, bewaart het verwijderingsproces tijdelijk een veiligheidsmarkering met alleen de onbewerkte account-UUID. Deze bevat niet uw e-mailadres of de inhoud van gezondheidsgegevens. De markering wordt direct verwijderd na een normale, geslaagde verwijdering; als de opschoning wordt onderbroken, verwijdert een geautomatiseerde opschoning deze binnen maximaal 24 uur. Transactiegegevens van de store blijven volgens het beleid van Google Play, Apple of hun betalingsverwerkers bij die partijen. Raadpleeg het Privacybeleid voor actuele bewaarinformatie.
Door uw Tiven-account te verwijderen, wordt uw Google Play- of App Store-abonnement niet opgezegd. Zeg het op in de store waar u het hebt gekocht.